L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Luis Suárez: "Vaig témer que el Barça es fes enrere"

El davanter revela que es va posar a plorar quan es va confirmar el seu fitxatge pel club blaugrana

"No m'atreveixo a dir-li a Luis Enrique que vull jugar al Bernabéu", afirma

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Luis Suárez viu l'última setmana de la seva condemna. L'última setmana després de gairebé quatre mesos en què no ha pogut jugar a futbol per la sanció que li va imposar la FIFA per mossegar el defensa italià Giorgio Chiellini en el Mundial del Brasil. "Vaig sentir que havia arruïnat la meva carrera", ha confessat el davanter uruguaià aquest diumenge al programa 'Hat-trick Barça' d'Esport3, en una entrevista en què ha admès que va tenir por que el Barcelona es penedís en el seu desig de fitxar-lo.

"Vaig témer que es fes enrere. Era conscient que podia passar això. Al principi no volia saber res de ningú. Em vaig tancar  amb la meva família, encara que després vaig reflexionar, vaig demanar perdó i em vaig sentir alliberat", va afegir l'exjugador del Liverpool. "Quan van començar els contactes amb el Barcelona i en Pere [Pere Guardiola, el seu agent] em va trucar per dir-me que estava fet, em vaig posar a plorar", ha confessat Suárez, sotmès en aquella època a tremendes turbulències per la dura sanció.

El Madrid, en l'objectiu

Notícies relacionades

"Em vaig sentir feliç pel compromís que el club va demostrar amb mi", ha precisat el davanter blaugrana, que podria debutar, de manera oficial, dissabte que ve, en el clàssic davant el Madrid. Després d'assumir que va viure tot això perquè va cometre un error --"ho assumeixo i ho accepto"--, ara està a punt de tornar al camp. "No és la meva manera de ser demanar-li a l'entrenador que em faci jugar aquest partit. No m'atreveixo a dir-li a Luis Enrique que vull jugar al Bernabéu", ha afegit el flamant Bota d'Or.

¿On jugarà? ¿De davanter centre? ¿Arrencant des de la banda dreta? Res d'això el preocupa. I si no és titular al Bernabéu, tampoc. "No m'enfadaré, vull recolzar els meus companys i valorar el fet de sentir-me jugador. Només jugar, tant és el lloc", ha afegit.