èxode per les seleccions

Munir només té una contusió i podrà anar amb la sub-21

Les proves mèdiques confirmen que la lesió del davanter, que avui fa 19 anys, no és greu

Munir, eufòric després de marcar el seu primer gol amb el primer equip en un partit oficial, davant l’Elx en el debut a la Lliga del Barça.

Munir, eufòric després de marcar el seu primer gol amb el primer equip en un partit oficial, davant l’Elx en el debut a la Lliga del Barça. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

El Barcelona ha confirmat que Munir no té cap lesió greu. El davanter madrileny, que avui fa 19 anys, va ser substituït a El Madrigal, on havia completat el seu segon partit consecutiu com a titular en el primer equip. Ha estat sotmès a diverses proves mèdiques que han confirmat que va patir una contusió al bessó dret, "però sense lesió muscular afegida". Munir s'incorpora, per tant, a la concentració de la selecció espanyola sub-21 dirigida per Albert Celades, malgrat que el Marroc --el seu pare va néixer a Tetuan-- pressiona per emportar-se'l.

L'èxode de les seleccions deixa Luis Enrique sense 14 jugadors durant aquests pròxims dies, de manera que l'activitat a la ciutat esportiva es reduirà considerablement. Encara que el tècnic podrà comptar amb Piqué, que ha preferit cuidar el seu maluc, i amb Messi, que té una sobrecàrrega muscular que el fa estar a Barcelona i no incorporar-se a la selecció argentina en el debut de Tata Martino, l'exentrenador blaugrana.