GOLF

Larrazábal es tira a un llac per escapar-se d'un eixam de vespes

El golfista català ha patit una vintena de picades a la cara i el cap mentre disputava l'Open de Malàisia

El golfista català espanta una vespa amb la mà i provoca la reacció de la resta, per la qual cosa es veu obligat a llançar-se a l’aigua. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Pablo Larrazábal ha viscut aquest divendres "el moment més terrorífic" de la seva carrera, segons les seves pròpies paraules. I no exagera gens ni mica ja que el golfista barceloní ha hagut de llançar-se a un llac per escapar-se de l'atac d'un eixam de vespes mentre disputava l'Open de Malàisia, a Kuala Lumpur.

Larrazábal caminava pel carrer del forat cinc quan una vespa se li ha posat en el nas. El jugador s'ha sacsejat l'insecte amb la mà, amb tan mala fortuna que la resta ha començat a envoltar-lo. Després de rebre una vintena de picades a la cara i al cap, ha optat per sortir corrent i llançar-se a l'obstacle d'aigua més pròxima.

"Eren enormes, com tres vegades més grans que una abella, i al voltant de 30 o 40 han començat a atacar-me. No sabia què fer. El meu cadi m'ha dit que corregués i he començat a córrer com un boig, però les vespes m'han seguit. Els altres jugadors m'han dit que saltés al llac i això he fet: m'he tret les sabates a tota velocitat i m'he llançat a l'aigua", ha explicat després de l'incident.

Bona jornada

Notícies relacionades

"Mai he estat tan espantat. Els àrbitres i un metge m'han ajudat, m'han posat un parell d'injeccions i m'han dit que em relaxés. Després, he pogut continuar", ha afegit. De fet, ha aconseguit un 'birdie' al mateix forat i ha finalitzat la segona jornada de competició amb 142 cops totals, dos sota el par del camp, per la qual cosa ha passat el tall i seguirà jugant fins diumenge.

"Sembla que estaré jugant el cap de setmana, així que aquest dissabte hauré de tornar a passar pel mateix lloc. Segur que tindré por i no estic segur del que puc fer sobre això. L'únic que tinc clar és que jugaré com més de pressa millor", ha dit.