EL DESENLLAÇ DE LA COPA CONFEDERACIONS

Neymar, candidat per partida triple al millor gol del torneig

Els aficionats poden votar pel seu gol preferit a la web de la FIFA fins aquest dimecres

En la llista també hi figuren la diana de Soldado contra l'Uruguai i la d'Alba amb Nigèria

L’estrella brasilera marca en el minut 44 amb un xut sec amb la cama esquerra lluny de l’abast de Casillas. / periodico

1
Es llegeix en minuts

LaCopa Federacions ja és història, peròNeymar encara pot aconseguir un altre reconeixement, a més de laPilota d'Or al millor jugador del torneig: el delmillor gol de la competició. El nou jugador blaugrana va marcar quatre gols i tres d'ells (els anotats contra el Japó, Itàlia i en la final contra Espanya) estan entre els 10 seleccionats per laFIFA.

El seu compatriotaJotambé figura en la llista amb el gol obtingut contra Mèxic, mentre que els uruguaiansLuis Suárez iDiego Forlán ho fan amb els gols marcats a Espanya i Nigèria, respectivament.

Notícies relacionades

Roberto Soldadoi el també blaugranaJordi Albasón els únics jugadors de'la Roja' presents en la relació, gràcies a les dianes firmades davant l'Uruguai i Nigèria, respectivament. Curiosament, no apareix Fernando Torres, que es va endur la Bota d'Or al millor golejador, amb cinc dianes.

Completen la llista d'aspirants els italiansAndrea Pirlo, que va marcar contra Mèxic, iEmanuele Giaccherini, que ho va fer contra el Brasil. A lapàgina web de la FIFA, els aficionatspodenvotar fins aquest dimecres pel gol que prefereixin entre la desena seleccionada.