LA COPA CONFEDERACIONS

Neymar: "Per a molts el títol era impossible i res és impossible"

El nou fitxatge del Barça s'ha emportat la Pilota d'Or com a millor jugador del torneig, seguit d'Iniesta i Paulinho

1
Es llegeix en minuts
EDU SOTOS / Rio de Janeiro

L'espectacular tasca de Neymar a la Copa Confederacions ha estat recompensada amb la Pilota d'Or, que l'acredita com a millor jugador del torneig. El nou fitxatge del Barça, que també ha estat nomenat millor jugador de la victòria davant Espanya a la final (3-0), ha estat clau en el tercer títol consecutiu de la 'canarinha' i el quart en la seva història. Iniesta ha rebut la Pilota de Plata, i Paulinho, la de Bronze.

Notícies relacionades

"Per a molts el títol era impossible i res és impossible. És impossible per als homes, però no per a Déu, i l'equip ha jugat molt, més del que algunes persones pensaven, i hem fet molta gent feliç", ha declarat després de rebre el trofeu el davanter brasiler, que també s'ha emportat la Bota de Bronze com a tercer artiller de la competició, rere Fernando Torres i el seu compatriota Fred. "A tot jugador li agrada una final i més davant la millor [selecció] del món, que té jugadors fantàstics", ha afegit.

El brasiler Kaká va ser el guanyador de la Bota d'Or a Sud-àfrica i el seu compatriota Adriano a Alemanya 2005. Denilson la va aconseguir a Aràbia Saudita 1997 i Ronaldinho a Mèxic 1999. Els francesos Robert Pires i Thierry Henry van rebre el guardó a Corea-Japó 2001 i França 2003, respectivament.