EUROPEU SUB-21

'La Rojita' lluita avui amb Itàlia pel títol europeu

El Barça és el més representat en la selecció de Lopetegui

Quatre dels cinc blaugranes seran titulars a Jerusalem

Els jugadors de la selecció sub-21, aquest dilluns, durant un entrenament a Kfar Saba (Israel).

Els jugadors de la selecció sub-21, aquest dilluns, durant un entrenament a Kfar Saba (Israel). / ARIEL SCHALIT (AP)

1
Es llegeix en minuts
ANA ALBA / Jerusalem

La selecció espanyola sub-21 de futbol ha deixat una estela d'èxit en el seu pas per l'Europeu que es disputa a Israel. 'La Rojita', modelada per l'empremta barcelonista que li aporten cinc jugadors blaugrana, espera rematar la feina aquest dimarts amb una victòria cintra Itàlia a la final, que es jugarà a l'estadi Teddy de Jerusalem (18.00 hores, Cuatro). Espanya pretén revalidar el títol amb un joc que en els dos últims partits, contra Holanda i Noruega, ha brillat molt més que en els primers compassos del torneig i ha estat encara més efectiu: dos triomfs per 3-0.

Amb un onze inicial que Julen Lopetegui no va voler desvelar, sí que es pot anunciar que quatre dels cinc jugadors del Barça que integren la selecció --Martín Montoya, Marc Bartra, Thiago Alcantara i Cristian Tello--, la sub-21 saltarà al camp amb "una estratègia grupal", segons va dir aquest dilluns el seleccionador, per fugir de les consideracions individuals.

Notícies relacionades

A ningú se li escapa que en l'equip s'ha imposat un estil tècnic i de toc, molt similar al de l'absoluta. Marc Muniesa és el cinquè representant del Barça, el club amb més aportació. Dos jugadors tenen Atlètic (Joel i Koke), Madrid (Nacho i Morata), Reial Societat (Íñigo Martínez i Ilarramendi), Getafe (Sarabia i Álvaro) i Màlaga (Camacho i Isco).

>>Llegiu la informació completa sobre les claus de l'èxit de la selecció sub-21 a e-Periódico.