LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Márquez diu que Etoo és "fonamental" en l'equip

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / BARCELONA

Diumenge es produirà un petit esdeveniment. Torna Samuel Etoo. Orfe del seu davanter centre titular dels últims tres anys, el Barça espera amb ganes el retorn del golejador amb la il.lusió que el camerunès ajudi a canviar la imatge de l'equip. No tant al Camp Nou, on es compten els partits per victòries, com en els que s'han de jugar a domicili.

"Etoo és fonamental en l'equip, ens ajuda molt defensivament. És qui inicia la pressió i el que mossega davant", va explicar ahir Rafael Márquez. Aquesta no és la millor virtut del camerunès, al qual es va fitxar l'estiu del 2004 perquè marqués gols. En marca. N'ha fet 62 en 90 partits de Lliga des que va arribar. El valor afegit d'Etoo, i que destacava Márquez ahir, és el treball que no es veu, el que no llueix. "I a més marca gols", va afegir el mexicà, ressaltant una obvietat, com que Etoo reapareixerà "amb moltes ganes" després d'estar més de tres mesos engabiat a la infermeria.

DUES ALTES MÉS

Notícies relacionades

Serà el retorn més esperat del Barça contra el Deportivo, però no l'únic. Sylvinho i Thuram van rebre ahir l'alta mèdica. Deco encara no la té, després de la polèmica del dia anterior, tot i que va ser aplaudit pels seus companys com si l'hi haguessin donat. L'imminent retorn d'uns quants jugadors encarirà la titularitat, privilegi que Márquez va perdre la temporada passada amb les seves constants lesions musculars. En l'actual ja ha deixat de jugar cinc partits a causa d'un trencament al múscul solear de la cama dreta.

"No estic satisfet amb el meu rendiment, però cada vegada em trobo més bé", va assegurar el mexicà, que per poder jugar cada diumenge es mentalitza per fer-ho de migcentre quan Touré Yaya se'n vagi al gener a la Copa d'Àfrica.

Temes:

Samuel Etoo