Infraestructures viàries

El Govern formalitza les obres de protecció acústica en quatre vies de Barcelona

El Govern formalitza les obres de protecció acústica en quatre vies de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha formalitzat per 4,93 milions d’euros un contracte d’obres de protecció acústica en quatre vies de la província de Barcelona i s’anunciarà «pròximament al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Les carreteres on s’instal·laran pantalles acústiques són l’A-2, l’AP-7, la B-23 i la B-30, a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental i Baix Llobregat, ha informat aquest dilluns el Govern en un comunicat.

A l’autovia A-2, es posaran pantalles al seu pas pel nucli d’Abrera i la urbanització de les Carpes; es limitarà la velocitat a 100 quilòmetres per hora entre l’enllaç de la BV-1201 i Abrera i es renovaran les juntes de dilatació del viaducte de Can Bros.

A l’autovia B-30, es col·locaran pantalles d’entre sis i vuit metres d’altura a Sant Cugat del Vallès i s’ampliarà el terraplè existent.

A l’autopista AP-7 s’instal·laran pantalles al seu pas per Montmeló, mentre que a la B-23, al seu pas per Esplugues de Llobregat, s’ampliarà la pantalla que ja existeix.

Notícies relacionades

El projecte es finançarà amb fons Next Generation, que destinen 302 milions d’euros per a actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i accions contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l’Estat.

Més notícies d’Esplugues  a l’edició local d’EL PERIÓDICO