Esplugues renova la distinció Ciutat de la Ciència i la Innovació

Gavà és l’altre municipi català que manté el distintiu

Esplugues renova la distinció Ciutat de la Ciència i la Innovació

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat la resolució per la qual es renova la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació a 16 ajuntaments, entre els quals hi ha Esplugues de Llobregat i Gavà, que han apostat d’una manera decidida per polítiques locals innovadores als seus territoris.

En concret, s’ha concedit aquesta renovació a Almussafes (València), Villamayor (Salamanca) i Salinas (Alacant) en la categoria de ciutats de menys de 20.000 habitants.

En l’apartat de municipis de 20.001 a 100.000 habitants, la renovació ha sigut per a Adeje (Tenerife), Alcalá de Guadaíra (Sevilla), l’Alfàs del Pi i Villena (Alacant), Aranda de Duero (Burgos), Camargo (Santander), Esplugues de Llobregat i Gavà (Barcelona), Gandia i Torrent (València) i Segòvia.

A més, continuen amb la distinció Granada i la Corunya, en la categoria de més de 100.000 habitants, informa en un comunicat el ministeri.

Notícies relacionades

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, ha destacat que aquestes ciutats compten amb el reconeixement del Govern per haver impulsat iniciatives que parteixen de la innovació per transformar els seus municipis i «crear més i millors oportunitats de feina per a la seva gent, en especial per als joves».

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues