130.000 euros

Esplugues renova l’Espai Jove Remolí

La renovació ha permès dotar l’equipament de nous equips per a l’aula tecnològica, una cuina, mòduls més íntims i un paviment millor

Esplugues renova l’Espai Jove Remolí

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Jove Remolí, un dels dos espais municipals que donen servei a la joventut d’Esplugues (Baix Llobregat), s’ha renovat amb l’objectiu principal de millorar els serveis que s’hi ofereixen. L’alcaldessa, Pilar Díaz, i el regidor de Joventut, Joan Marín, van inaugurar les noves instal·lacions el 27 de febrer.

La renovació ha permès dotar l’equipament de nous equips per a l’aula tecnològica, una cuina (els tallers per aprendre a cuinar tenen una gran demanda), dos mòduls nous més íntims per a un màxim de quatre persones i un paviment millor. La inversió ha sigut d’uns 130.000 euros.

Més de 16 anys d’història

Ubicat a la part superior de l’Edifici Molí, a Can Vidalet, l’Espai Remolí es va inaugurar l’octubre del 2006 com a primer centre de recursos juvenils promogut per l’ajuntament. Des d’aleshores, ha donat servei durant més de 16 anys a la joventut del municipi d’entre 12 i 35 anys, com a punt d’informació juvenil, espai de trobada i jocs, aules d’estudi, tallers, etc.

Notícies relacionades

Des de fa uns anys, comparteix l’atenció a la població juvenil d’Esplugues amb l’Oficina Jove d’Emancipació, situada al Casal Robert Brillas.

Més notícies del Baix Llobregat a l’edició local d’EL PERIÓDICO