100 detencions

A la presó un lladre multireincident a Esplugues després de robar a l’interior de 200 cotxes

El seu ‘modus operandi’ era sempre el mateix: aprofitava l’entrada o sortida d’usuaris dels aparcaments per accedir-hi

A la presó un lladre multireincident a Esplugues després de robar a l’interior de 200 cotxes

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutge ha enviat a la presó un lladre multireincident especialitzat en robatoris en interior de vehicles, que suma gairebé un centenar de detencions i que acusen de 198 robatoris d’aquestes característiques en els últims mesos comesos a Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat.

Segons informen aquest divendres els Mossos d’Esquadra, el detingut tenia prop d’un centenar de detencions i una ordre judicial vigent de prohibició d’accés als aparcaments públics i privats de l’Hospitalet de Llobregat, on ja havia comès alguns d’aquests 198 robatoris amb força a l’interior de vehicle.

L’última de les detencions d’aquest lladre, de 23 anys, es va produir dimecres passat 15 de febrer, acusat de robatori o furt en interior de vehicle, de conduir sense permís i de ruptura de condemna judicial que li prohibia acostar-se als aparcaments de l’Hospitalet.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de setembre passat, quan agents de la comissaria dels Mossos d’Esplugues van tenir coneixement de la sostracció d’un vehicle en un pàrquing comunitari.

Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat i a les investigacions policials, es va poder identificar aquest lladre, que acumulava ja 98 detencions per robatoris amb força en interior de vehicles i que tenia diverses ordres d’arrest de les unitats d’investigació de diverses comissaries de la policia catalana del Baix Llobregat per la seva implicació en 198 fets delictius similars.

Notícies relacionades

El seu ‘modus operandi’ era sempre el mateix: aprofitava l’entrada o sortida d’usuaris dels aparcaments per accedir-hi i després trencava els vidres dels turismes per robar els objectes de valor del seu interior.

Després de la seva detenció el passat dia 15, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de l’Hospitalet va decretar el seu ingrés a la presó.