Sanitat

La Fundació Joan Ribas Araquistain dona més de 2,8 milions a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues

Gràcies a l’aportació s’ha pogut equipar el nou quiròfan de neurocirurgia de l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

fotonoticia 20161006140725 640

fotonoticia 20161006140725 640

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Joan Ribas Araquistain ha donat més de 2.875.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues (Baix Llobregat), en concret sent el donant fundader de l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Aquest espai és el primer primer centre monogràfic oncològic pediàtric d’Espanya, i gràcies a l’aportació de més de 2,8 milions d’euros, s’ha pogut equipar el nou quiròfan de neurocirurgia, on es realitzen totes les intervencions de pacients amb tumors cerebrals.

La fundació porta el nom de Joan Ribas, que abans de morir de càncer amb 50 anys, va decidir crear la seva pròpia fundació per ajudar els nens i nenes que passessin per la mateixa malaltia que ell.

Notícies relacionades

L’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona va obrir les seves portes el 16 de juny passat. Primer va començar amb l’activitat ambulatòria a l’Hospital de Dia i, el mes de setembre, es va iniciar l’activitat hospitalària i la de l’àrea de trasplantaments hematopoètics. Des d’aleshores, la mitjana d’ocupació ha sigut de més del 70% a planta.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues