Fins a primera setmana de juny

Noves afectacions per les obres de l’avinguda Països Catalans d’Esplugues, a partir del 30 de maig

L’obra, pressupostada en 4,2 milions d’euros preveu reordenar la zona de la plaça d’Elisabeth Eidenbenz

Noves afectacions per les obres de l’avinguda Països Catalans d’Esplugues, a partir del 30 de maig

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segueixen en curs les obres de reurbanització de l’avinguda dels Països Catalans de Esplugues (Baix Llobregat) amb l’objectiu de «millorar» la mobilitat entre el centre de la ciutat i el Centre Finestrelles, així com per l’entrada i sortida de vehicles a l’autopista B-23 o a la Diagonal de Barcelona. Aquestes actuacions produiran en els pròxims dies diferents afectacions al trànsit entre la rotonda de la plaça Elisabeth Eidenbenz i la de Trias Fargas:

  • Des del dilluns 30 de maig i fins al dimecres 8 de juny quedarà tallat el sentit Finestrelles.

  • El dissabte 4 i el diumenge 5 de juny es tallarà també el sentit centre d’Esplugues. Per tant, aquests dos dies estaran tallats els dos sentits.

L’obra, pressupostada en 4,2 milions d’euros i finançada per la Junta de Compensació del Sector Finestrelles, preveu reordenar la zona de la plaça d’Elisabeth Eidenbenz, rotonda des d’on s’accedeix a la Ronda i la Diagonal, punt habitual de saturació de trànsit en hora punta, mitjançant la creació d’accessos directes cap a Barcelona, de manera que accedeixin a la rotonda menys vehicles.

Una vegada acabada l’obra, l’av. Països Catalans comptarà amb carrils d’ús exclusiu per a autobusos en els dos sentits i una mesura més àmplia, sense disminuir el nom actual de carrils de circulació.

Notícies relacionades

Així, en sentit Finestrelles es mantindran dos carrils per a vehicles privats i el carril bus anirà al mig. En sentit Centre hi haurà un carril per a vehicles i se’n guanyarà un altre de sol per a autobusos.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues