14 i 15 de maig

Els plans per a aquest cap de setmana a Esplugues

Tota la ciutadania podrà disfrutar tant de la cultura del municipi com del seu teixit comercial

Els plans per a aquest cap de setmana a Esplugues
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues (Baix Llobregat) encara el cap de setmana amb un seguit d’activitats, amb les quals la ciutadania podrà disfrutar tant de la cultura del municipi com del seu teixit comercial.

Notícies relacionades

Destaquem quatre activitats que no et pots perdre:

  • Flors al carrer. Els carrers Mossèn, Jacint Verdaguer i Església es vestiran el dissabte 14 i el diumenge 15 amb flors, alfombres i murs de flors. Aquesta inciativa per donar color a la ciutat ha sigut organitzada pel veïnat d’aquests carrers.

  • Nit dels Museus. Els museus d’Esplugues s’uneixen a la iniciativa de ‘Nits dels Museus’, amb portes obertes i activitats. Aquest dissabte a partir de les 17 h es podrà disfrutar d’una visita lliure i gratuïta al museu Can Tinturé i, de manera excepcional, també es podrà visitar el museu de ceràmica La Rajoleta. Totes les activitats previstes es poden consultar en aquest enllaç.

  • Fira d’Entitats. D’11 a 20 h, a la plaça Catalunya d’Esplugues, s’ha organitzat una jornada per conèixer el que fan les entitats del municipi. Hi haurà aproximadament 60 carpes informatives d’entitats de cultura, cooperació, de salut i diversitat funcional, entre d’altres, i també de partits polítics.

  • Festa de la Solidaritat i del Comerç Just. Aquesta activitat s’emmarca dins del programa de la Fira d’Entitats. A les 11 h hi haurà música amb el grup de percussió Drums; a les 12 es llegirà el Manifest del Comerç Just i finalment, a les 18 h, es farà un recital de música i poesia a la Carpa Solidària sota el títol ‘Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)’.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO