Conscienciar i prevenir

Esplugues celebra els pròxims dies la Setmana del Cor

Les accions pretenen conscienciar i informar la població de la necessitat de desenvolupar hàbits de vida saludables com a mesura de prevenció

Esplugues celebra els pròxims dies la Setmana del Cor

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ajuntament i els centres d’atenció primària d’Esplugues (Baix Llobregat) organitzaran diferents activitats del 27 de setembre al 3 d’octubre per celebrar la Setmana del Cor sota el lema ‘Alimenta el teu cor’.

Les accions promogudes des d’Esplugues són, en la línia de les efectuades el 2019, per conscienciar a prevenir les malalties cardiovasculars i que aquest any se centraran en la importància de l’alimentació.

Des del dia 27 de setembre i fins al diumenge 10 d’octubre el CEM Les Moreres exhibirà una mostra destinada als més petits del municipi titulada ‘Menja bé, tu hi guanyes!’.

Programació

El dilluns 27 el CEM La Plana acollirà dos tallers, un de gimnàstica suau a les 10.30 h i un altre per millorar postures d’esquena a les 11.30 h.

El dimarts 28 a la biblioteca Pare Miquel tindrà lloc un taller de primers auxilis, reanimació cardiopulmonar i utilització de dispositius DEA a les 16.30 h.

El dimecres 29 en el CEM La Plana es podrà realitzar un taller de taitxí (8.30 h) i un altre de ioga (17.15 h) i el casal cultural Robert Brillas acull una conferència de la nutricionista Raquel Derch sobre alimentació saludable.

El dia 30 l’Oficina Jove d’Emancipació ofereix a les 18 h un taller de cuina sense pares per a joves de 14 a 18 anys. Per la seva banda el CEM La Plana recupera de nou el seu taller per millorar la postura de l’esquena a les 10.30 h.

El divendres 1 d’octubre a l’edifici Cadí es podrà assistir a una conferència sobre conviure amb l’arrítmia a les 17 h a càrrec de l’infermer Xavier Izquierdo.

Notícies relacionades

Per finalitzar la setmana, dissabte 2 d’octubre al parc Pou d’en Fèlix a les 11.30 h i a la rambla Verge de la Mercè a les 13 h es podrà assistir a una mostra sobre com fer una reanimació cardiopulmonar.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO