'SEGELL INFOPARTICIPA'

La UAB reconeix la transparència i eficàcia comunicativa de l'Ajuntament d'Esplugues

La universitat ha premiat prop de 120 consistoris per la seva tasca eficient i transparent en l'àmbit comunicatiu amb els portals web dels ens locals

Esplugues ha aconseguit el 100% dels 48 indicadors establerts, basats en la Llei de Transparència del 2013, i és el setè any consecutiu que ho aconsegueix

12647299 59

12647299 59 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La UAB va premiar ahir l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat per la seva tasca comunicativa amb el ‘Segell Infoparticipa’, un reconeixement a la transparència dels portals web dels consistoris. «Som l’única ciutat que arriba per setè any consecutiu al 100% dels indicadors positius». Ho afirmava així Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, a través d’un missatge a les xarxes socials.

L’Ajuntament d’Esplugues ha obtingut un altre any més el segell Infoparticipa amb una puntuació del 100% a tots els indicadors positius, valorant la seva eficàcia i transparència en la comunicació de la gestió administrativa. La UAB també ha premiat 122 consistoris més, consells comarcals i diputacions.

Notícies relacionades

El premi està estructurat a través de 48 indicadors, basats en la Llei de Transparència del 2013, i els consistoris que arriben a més punts favorables aconsegueixen el guardó. L’equip de treball Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la UAB ha constatat que prop del 29% dels consistoris premiats estan liderats per dones.

Esplugues