SORTIDA DELS NENS

Policia Local i Protecció Civil reparteixen mascaretes per a nens i adults a Esplugues

Diumenge es van repartir les primeres 400 mascaretes a nens de 12 i 13 anys i a adults, amb la intenció d'ampliar el repartiment als més petits de 12 anys quan es rebin més unitats

espl

espl

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La  Policia Local d'Esplugues  i el voluntariat de  Protecció Civil  del municipi van començar diumenge a repartir mascaretes al carrer als  nens i adults  que es trobaven a la via pública, coincidint amb el primer dia del  desconfinament progressiu dels menors de 14 anys, que  ja poden sortir al carrer una hora al dia  acompanyats d'un adult.

Entre les 10 i les 13h i les 16.30 i les 19.30h, agents i voluntaris van repartir les primeres  400 mascaretes  a diferents barris i a les zones més transitades de la ciutat, de moment només  als nens de 12 i 13 anys i als adults  que els acompanyen, amb la idea de repartir també als menors de menys de 12 anys a mesura que l'ajuntament n'adquireixi més unitats.

Des de diumenge s'han obert algunes zones verdes d'Esplugues per facilitar que els nens i els seus acompanyants puguin passejar i, evitant l'aglomeració de gent en punts concrets del municipi. No obstant, des de l'ajuntament han recordat que els bancs i el mobiliari públic -els parcs i les zones de joc- estan fora de servei.

Notícies relacionades

Durant el repartiment de les mascaretes, la Policia Local i els membres de Protecció Civil estan aprofitant així mateix per recordar als espluguenencs les  normes bàsiques  que regulen la sortida excepcional dels nens, com la prohibició de jugar al amb altres de menors o la necessitat de mantenir-se a menys d'un quilòmetre de distància del domicili.

Más noticias de Esplugues  a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA