Apel·lació redueix a un partit el tancament de l’estadi de l’Espanyol

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espanyol només jugarà a porta tancada un partit en aquest començament de Lliga a Segona Divisió. Fa un mes el Comitè de Competició de la federació espanyola va sancionar el club periquito amb el tancament de dos partits de l’Stage Front Stadiumdesprés de la invasió d’ultres en el derbi del 14 de maig contra el Barça quan els blaugranes celebraven el títol de Lliga.

El primer òrgan disciplinari va imposar aquesta sanció de dos partits i una multa de 25.000 euros, però el club català va recórrer a Apel·lació i aquest comitè ha acceptat les al·legacions blanc-i-blaves. L’equip de Luis García jugarà porta tancada contra el Racing de Santander el 19 d’agost a les 19.00 hores, però ja podrà comptar amb la seva afició en el següent partit com a local davant l’Amorebieta el primer cap de setmana de setembre.

Mesures reforçades

Notícies relacionades

La federació manté la multa econòmica, però almenys suavitza el càstig inicial. Per prendre aquesta mesura han sigut clau les mesures de seguretat que ha adoptat el club perquè no es repeteixin més aquest tipus d’incidents en el futur.

L’entitat ha reforçat els seus dispositius amb un increment del 60% en els vigilants i d’un 15% en els auxiliars. L’Espanyol podria continuar recorrent al TAD a la recerca del perdó definitiu, però la proximitat del duel contra el Racing complica que pogués produir-se una resolució a temps.

Temes:

Espanyol