Mercat blanc-i-blau

L’Espanyol, pendent del Celta per fitxar Denis Suárez

  • L’equip periquito podria disposar del jugador sis mesos si aconsegueix desvincular-se del club de Vigo.

  • El Vila-real té pactat el fitxatge de l’exblaugrana per a la temporada vinent.

L’Espanyol, pendent del Celta per fitxar Denis Suárez

Efe

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Una vegada tancats els fitxatges del central mexicà César Montes i del lateral francès Pierre-Gabriel, l’Espanyol continua pendent del mercat amb diverses opcions sobre la taula. La sortida del porter Lecomte podria acostar Pacheco (Almeria) al quadro periquito, que també rastreja la posició de migcampista. Un altre nom és Denis Suárez, que negocia la seva sortida del Celta. Si aconsegueix la carta de llibertat podria acostar-se a l’Espanyol. No jhi ugaria més de sis mesos, ja que té tancat un compromís amb el Vila-real per militar en l’equip groc la temporada vinent.

No li està posant les coses fàcils a Denis Suárez el president Carlos Mouriño, que manté un dur enfrontament amb el futbolista. Apartat de l’equip des de començaments de temporada, l’actual tècnic Carlos Carvalhal no pot comptar amb ell i el director esportiu Luis Campos intenta desencallar la situació.

Ni un minut a Vigo

L’interès de l’Espanyol per l’interior gallec no és nou. Com va reconèixer dilluns Domingo Catoira, l’equip català ha seguit la situació del futbolista des de fa mesos. «Vam preguntar per ell a l’estiu. Té un conflicte important amb el club. Si està al mercat estem oberts a jugadors de nivell, però no tinc constància que quedi lliure perquè sigui una opció real», va apuntar el responsable de l’àrea esportiva periquita.

Notícies relacionades

L’exblaugrana és l’únic futbolista de la primera plantilla que no ha tingut minuts amb el Celta en aquest curs. Denis continua treballant a la ciutat esportiva Afouteza a l’espera que es resolgui el seu futur esportiu. Li queden cinc mesos de contracte i el seu desig és abandonar ja el club.

Luis Campos ja s’ha reunit amb el director general Antonio Chaves per convèncer Mouriño, que va acusar Denis Suárez d’haver «traït» el Celta. «L’acord és a prop. A les dues parts els interessa, així que som optimistes», van reconèixer a l’agència Efe fonts del club de Vigo.