Un Nadal més que deliciós

Un esdeveniment culinari al ritme de la bona música a Renaissance Barcelona Hotel, un espai per disfrutar d’una varietat de plats temptadors creats pels seus reconeguts xefs per als dies més assenyalats de l’any

Un Nadal més que deliciós
2
Es llegeix en minuts

Amb un ambient nadalenc immillorable i una experiència gastronòmica que aconsegueix despertar els cinc sentits, l’Hotel Renaissance Barcelona ofereix una autèntica celebració per a les dates més especials d’aquestes festes. 

Amb una aventura culinària que brinda una acurada selecció de plats presentats pel seu xef executiu Omar Gallego, els assistents podran disfrutar d’autèntics plats elaborats amb els millors productes de la temporada. 

Nit de Nadal i Nadal

Quina millor manera de celebrar la Nit de Nadal i el dia de Nadal a Rumb Bar & Eatery, el lloc on se serviran clàssics festius com l’escudella amb galets o el pollastre de corral rostit en el seu suc.

Així, sota l’atenta mirada del xef executiu, els seus menús nadalencs elaborats amb ingredients frescos d’origen local ofereixen una experiència gastronòmica plena de sabors i aromes tradicionals com el pollastre de corral, rostit en el seu suc amb prunes i pinyons, o els canelons de carn rostida amb beixamel.

La celebració continua el dia de Sant Esteve amb els emblemàtics canelons, un bacallà amb ceba amb salsa de tomàquet i all negre. 

El preu varia segons el servei contractat. Així, són 42€ per persona amb refrescos inclosos, 60€ per persona amb celler inclòs i 27€ per nen menor de 12 anys. A més a més, hi ha opcions vegetarianes.

. /

.

Nit de Cap d’Any amb magnificència

L’última nit de l’any està per celebrar-la. Disfrutar d’un saborós menú festiu, amb un servei impecable, ball durant tota la nit, amb melodies de dj, i còctels sota un cel estrellat és possible a l’Hotel Renaissance Barcelona. 

El seu sofisticat i modern CRU Restaurant presenta un menú compost de cinc plats per a la nit de Cap d’Any, amb delícies gurmet com el caneló de gamba amb beixamel anisada i gel de coral, el filet d’Angus entatxonat amb pecorino trufat, l’esponja d’espàrrec verd i salsa de nabius vermells i una exquisida selecció del millor vi i cava. 

Notícies relacionades

¿La part més màgica de la nit? Celebrar les campanades i donar la benvinguda al 2024 de la mà del dj resident que donarà ritme als millors èxits de tots els temps. Un lloc per divertir-se i ballar durant tota la vetllada amb un gran ambient. 

El preu per persona és de170€ amb celler inclòs i 200€ per persona amb celler inclòs, més barra lliure de beguda durant tota la festa. ¡Que comencin les celebracions!

. /

.