Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Robert Redford i la seva darrera pel·lícula

zentauroepp45289498 cine190122150824

zentauroepp45289498 cine190122150824 / Eric Zachanowich

The Old Man and the Gun (2018) és l'última pel·lícula protagonitzada per Robert Redford. L'acompanya en el repartiment l'actriu Sissy Spacek i altres actors de renom. Tots d'una generació d'actors que els hem vist com s'han fet grans a la 'gran pantalla'.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En el cas de Robert Redford es pot dir que hi ha persones que són com el vi, que guanyen amb els anys, mentre que altres es tornen vinagre. Quan el seu rostre omple el centre de l'escena veus els gestos i les expressions que ja li coneixem. Quan el veiem en moviment, també, només que una mica més lents.

Aquesta és una petita història d'un personatge que pot ser un resum de tants d'altres que ha encarnat ell al llarg de la seva carrera cinematogràfica; de fet hi apareix alguna referència. Però també és un homenatge al cinema d'abans, perquè l'estètica t'hi porta.

Un exemple de com es pot dur al cinema bones històries amb bons actors siguin de l'edat que siguin. Aquí predomina, si més no, l'actuació per sobre dels cànons de bellesa de la joventut que tant es ven des de la societat de consum.

 

Participacions delslectors

Mésdebats