Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'un lector: "El resultat de les elecciones del 12M només permet pensar que tornarem a votar"

Preparación del material para las elecciones catalanas del 12M

Preparación del material para las elecciones catalanas del 12M / Lorena Sopêna / Europa Press

La política catalana funciona fa anys damunt de tres pilars bàsics; ambigüitat, demagògia i ressentiment. Amb això anem fent camí. Els diners van cap a Espanya, Andorra o qualsevol altre lloc. Hi han informes bancaris del mes d'octubre de 2017 acreditant que varen sortir milers d'euros. Manifestants amb estelades a l'esquena, obrint comptes mirall fora.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Això els pares de la pàtria ho saben de primera mà. Els directors de CaixaBank i Sabadell, també, per això varen tocar el dos. El procés potser serà l'eterna comèdia en mans de gent de casa bona, que no se suporten entre ells, però diuen tenir full de ruta i estructures d'Estat.

El resultat de les eleccions del 12M només permet pensar que tornarem a votar. La política catalana està en atzucac. Hi ha massa gent vivint d'una república de fireta, cobrant i provocant. Molta botzina, però un motor pobre; li manca cilindrada i anem sense líquid de frens. És la revolució dels somriures.

Participacions delslectors

Mésdebats