Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Em pregunto si realment som democràtes o només ho aparentem"

"Em pregunto si realment som democràtes o només ho aparentem"

EFE/ Lavandeira Jr

Els polítics han convertit el que hauria de ser una vocació de servei a la societat en una professió i en un 'modus vivendi', per ells la seva primera i principal prioritat és la defensa dels seus interessos particulars i partidistes i en la satisfacció dels seus egos. Per ells el fi justifica els mitjans i el seu fi és arribar al poder i per aconseguir-ho faran tot el que calgui, i en dir tot, vol dir tot.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No oblidem, però, que la classe política és un reflex de la societat que representen i el que la democràcia ens garanteix és precisament que no siguem governats millor del que ens mereixem.

A propòsit de la democràcia, són moltes les vegades que em pregunto sí realment som demòcrates o només ho aparentem, no serà, em pregunto que el que realment ens interessa és veure complets els nostres ideals i interessos i no tant la manera com ho aconseguirem. Dic això perquè no fa molt vàrem viure, precisament a Catalunya, uns episodis molt negatius.

Es va parlar molt de mandats democràtics, quan en veritat tot va ser una imposició i tots els valors democràtics varen ser trepitjats. I és que no sempre hem actuat com a bons demòcrates. Es diu, i amb raó, que rectificar és de savis.

Participacions delslectors

Mésdebats