Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.
L'hostaleria, un sector precari per als seus treballadors
zentauroepp4324932 camarero epa190725090209 / PERE BATLLE
Laia Pons Boix
La indústria de l'hostaleria actualment està vivint una situació de precarietat. Sembla que aquest sigui un sector on ningú es qüestiona el benestar dels treballadors, ni que aquest puguin tenir unes condicions òptimes. Tothom assumeix que és una indústria mal pagada, on és normal fer moltes hores extres que segurament no siguin ni pagades ni compensades. A més, aquells qui han d'estar cara el públic han d'aguantar situacions on se'ls menysprea i falta el respecte sense poder dir res, ja que "el client sempre té la raó".
Entretots
Podem estar d'acord que és una indústria molt necessària, ja que a tothom ens agrada menjar fora o gaudir de les vacances. Així doncs, si no estem disposats a renunciar a aquest sector, no caldria revisar les condicions laborals per tal de cuidar més als treballadors i assegurar que puguin dur a terme una bona feina? Al cap i a la fi, estem parlant de persones que mereixen respecte i reconeixement per les seves tasques, així com unes condicions de treballs dignes.
Participacions delslectors
Rèplica de l'Ajuntament de Barcelona: "La presència de gossos en àrees de joc infantil és una acció incívica"
Ester López Cap de Comunicació. Ajuntament de Barcelona
Mésdebats
El debat
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR