Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Els lladrucs dels gossos després dels petards

rjulve39006432 barcelona  22 6 2017    el miedo de los perros a los petardo180620101604

rjulve39006432 barcelona 22 6 2017 el miedo de los perros a los petardo180620101604 / ALBERT BERTRAN

Cada any, per a la revetlla de Sant Joan, s'escolten petards que es tiren a diferents hores del dia i, com a resposta immediata, els lladrucs dels gossos que protesten per aquest soroll tan fort per a la seva oïda.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Lladrucs que parlen de patiment, un fet que cada any els toca constatar a moltes persones que tenen gossos i que tant temen els dies previs a la revetlla; perquè una cosa és concentrar el soroll de l'esclat dels petards una nit o dues, i l'altra que duri setmanes i a qualsevol hora o moment.

Clar que ara, amb el Mundial en joc, és possible que es multipliquin aquesta mena de celebracions que et fan compartir t'agradi o no aquest esport, l'equip guanyador o l'hora escollida per fer-ho.

Sigui com sigui, a cada petard li succeeix una llarga queixa canina que fa posar els pels de punta, fins i tot a aquells que ens fan respecte aquests animals.

Participacions delslectors

Mésdebats