Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"No em puc creure que al 2024 encara es pugui censurar un cartell de Festa Major"

Cartel ganador de la Festa Major de Ripoll de 2024 que la alcaldesa Silvia Orriols ha censurado.

Cartel ganador de la Festa Major de Ripoll de 2024 que la alcaldesa Silvia Orriols ha censurado. / Ivone Navarro (cedida)

Recentment, s'ha publicat la noticia de que s’havia censurat el cartell de la festa major de Ripoll perquè sortia una dona amb vel. Precisament va ser la mateixa alcaldessa de la localitat qui va demanar a l’artista que s’eliminés. Amb bon criteri, la creadora del cartell s'hi va negar, ja que si ho hagués acceptat representaria claudicar davant d’un fet tan poc democràtic i, òbviament, contrari a la llibertat d’expressió artística.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Sembla gairebé impossible que avui dia succeeixin aquests tipus de fets, més propis de temps passats. Però el més curiós és que si observem el cartell no ens adonem que hi ha una jove amb vel perquè hi ha molta gent fent gresca.

Ara bé, el més preocupant de tot això és que si s’ha produït un enrenou per un cartell, què pot passar per qüestions més importants i que puguin afectar realment a la ciutadania?

Participacions delslectors

Mésdebats