Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Catalunya independent, per fer què?

pascal

pascal

Sóc un dels molts catalans que, d'una manera o altra, compartim amb intensitat diferent el patriotisme dels nostres independentistes. He pensat que en aquests dies dos representants d'aquests grups independentistes serien Marta Pascal i Mireia Boya.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Pascal representa patriotisme lliberal, Boya, benestar social radical. Sumant Esquerra Republicana, crec que tindríem un encertat panorama dels nostres representants d'aquesta tendència, ja que les tres forces dediquen totes les seves energies a la independència de Catalunya. El com i el quan ja l'han mostrat tots ells amb diferent sort i eficàcia, però sobre lo que, tenim seriosos dubtes és amb el què.

L'escenari lliberal és àmpliament conegut; el republicanisme prometia molt en les èpoques històriques; la justícia social de la CUP ens recorda a les repúbliques democràtiques sorgides del comunisme. Sobre quines bases es mouria Catalunya independent? En definitiva, independència per fer què?

 

Participacions delslectors

Mésdebats