Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'una lectora:"Aquesta és 'l'amabilitat' de gènere a l'oci nocturn"

Carta d'una lectora:"Aquesta és 'l'amabilitat' de gènere a l'oci nocturn"

Manu Mitru

Les adolescents són un reclam pel negoci de l’oci nocturn. Les noies menors accedeixen sense cap control a les discoteques. Als nois se'ls exigeix identificació. A elles, sovint se’ls regala l’entrada i se les convida a consumir alcohol. Ells estan al marge d’aquests “privilegis”.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El sexe masculí té prohibit ballar en zones habilitades només a les noies. Tarimes aixecades al costat del discjòquei que permet visualitzar-les des de tot el recinte. Un lloc destinat a l’exhibició, on les noies, com més millor, poden ballar-hi fins a l’extenuació. Són objectes destinats a atraure el sexe masculí i provocar les seves reaccions en un context d’alcohol i drogues. Un escenari preparat perquè se les pugui agredir amb mirades i comentaris ofensius.

Els amics acompanyants paguen l’entrada, però l’altar és per elles. El personal de seguretat ho té clar. Les dones convertides en objectes sexuals, aquesta és "l’amabilitat" de gènere a l’oci nocturn.

Participacions delslectors

Mésdebats