Fins al 30 d'agost.

El Bus Turístic de Barcelona estrena avui una ruta per al públic local

Els preus seran de 10 euros per als adults i 5 per als menors de 4 a 12 anys, i l'ajuntament recomana reserva prèvia

turismo

turismo / Joan Puig

1
Es llegeix en minuts
Rosa Mari Sanz

A falta de turistes, bo és el públic local. El Bus Turístic de Barcelona fa des d’avui una picada d’ullet als barcelonins, la majoria dels quals probablement no hagin utilitzat mai aquesta proposta i es trobin aquests dies redescobrint la seva ciutat, i estrena una ruta per a ells. Els preus són reduïts, comparat amb el cost habitual del servei per a forans: 10 euros per als adults i 5 per als menors de 4 a 12 anys (davant els 27 i 14,40, respectivament). Recordin que les mascaretes són obligatòries.

Notícies relacionades

El circuit es denomina Barcelona Panoràmica, arrenca al Portal de la Pau i dura una hora i 50 minuts. Funcionarà fins al 30 d’agost tots els divendres, dissabtes i diumenges. Es tracta d’una ruta diürna per diversos barris, que fa un recorregut històric i d’anècdotes de la ciutat, amb explicacions a bord en català i en castellà. El bus circularà, sense parades intermèdies, per zones significatives com el Port Vell, el contorn de la Ciutadella, el 22@, la Torre Glòries, la Sagrada Família, la Pedrera, el Mercat de Sant Antoni, Montjuïc, l’Anella Olímpica i el Poble Espanyol, entre d’altres. Hi haurà sortides a les 10.00, les 12.00, les 16.00, les 18.00 i les 20.00 hores.

L’Ajuntament de Barcelona recomana reservar plaça amb temps a la web de Barcelona Turisme; a les oficines de Turisme de Barcelona, o a Hola Barcelona, la plataforma de serveis de mobilitat per a turistes i visitants de TMB. També es podran adquirir entrades uns minuts abans de l’inici del servei en la mateixa parada.