nova normalitat

Begur tindrà aquest estiu un autocine

El so arribarà al públic a través d'un sistema de radiofreqüència als altaveus del seu propi cotxe

Els organitzadors volen que la gent pugui encarregar menjar i rebre'l a la finestreta del cotxe

zentauroepp53419944 icult200521142132

zentauroepp53419944 icult200521142132 / Natxo Frances

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Costa Brava comptarà aquest estiu amb un autocine, un espai on els espectadors veuran la projecció d’una pel·lícula des dels seus respectius vehicles, que s’ubicarà a la localitat de Begur, a escassos metres de la casa on va viure la ‘bailaora’ Carmen Amaya.

Els responsables del projecte han destacat també que el so arribarà al públic a través d’un sistema de radiofreqüència als altaveus del seu propi automòbil i que s’oferirà la possibilitat d’escollir idioma.

A més, s’organitzarà un festival a l’empara d’aquesta nova iniciativa que, a més de la projecció de pel·lícules, inclourà música i activitats en aquest espai de 8.700 metres quadrats que afavoreix el distanciament social imposat per la pandèmia de coronavirus.

Notícies relacionades

La temporada anirà de l’1 de juliol al 30 de setembre i la programació cinematogràfica variarà i s’adaptarà al llarg de la setmana a diferents tipus de públic.

Els organitzadors estan conversant amb els comerços locals perquè els espectadors disposin de l’opció d’encarregar menjar i rebre’l a la finestreta del seu cotxe amb totes les garanties de seguretat.