DESESCALADA TURÍSTICA

Iniciativa per fomentar el turisme familiar i pròxim després de la Covid-19

La proposta #EnFamiliaPorEspaña, desenvolupada per consultors i agents del sector, intenta ajudar una de les àrees econòmiques més castigades pel virus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un moment que molts deixen volar la imaginació més enllà de les fases imminents de desescalada, pensant ja en les vacances i en quin tipus de descans es podrà fer, neix la iniciativa  #EnFamiliaPorEspaña, amb l’objectiu de recolzar el turisme familiar i de proximitat. Es tracta d’una idea que pretén buscar avals entre els ciutadans i en xarxes socials per donar un bri d’esperança a un dels sectors econòmics que, sens dubte, més castigat ha resultat per la Covid-19.

La proposta, segons els seus impulsors, intenta transmetre un missatge de confiança i seguretat perquè les famílies descobreixin destinacions i viatgin amb tranquil·litat en el moment en què es reprengui, seguint sempre els criteris i recomanacions sanitàries de les autoritats, l’activitat turística. S’intenta, a més, fomentar un turisme més sostenible, com a instrument de desenvolupament de les economies locals «de manera equitativa i ètica, basat en un equilibri mediambiental».

Una proposta oberta a famílies viatgeres i destinacions

#EnFamiliaPorEspaña s’ha desenvolupat conjuntament per The Fun Lab, firma de consultoria de turisme familiar i arquitectura per a espais de lleure, i We are VIBE, agència de màrqueting, comunicació i disseny web que realitza projectes per a diversos sectors, entre els quals el turístic. La proposta neix oberta a tots els actors del sector turístic familiar, des de les mateixes famílies viatgeres, fins als establiments i destinacions, passant per mitjans de comunicació, institucions i personalitats amb influència a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Per poder afegir-se a aquesta iniciativa, l’organització convida tots els usuaris que desitgin donar el seu suport, a compartir en els seus perfils socials els records fotogràfics dels seus viatges anteriors en família pel nostre país, i difondre junt amb aquestes imatges l’etiqueta #EnFamiliaPorEspaña. El grup pretén ser una comunitat col·laborativa en la qual totes les companyies, institucions i altres agents del sector puguin compartir i proposar les seves pròpies idees, solucions i continguts.