MWC BARCELONA

Un reconeixement a la transformació digital de l'empresa

Com a patrocinador del premi Digitalitza, MWCapital reconeix l'esforç i el compromís de les empreses tradicionals que aposten per digitalitzar els seus processos

Interior de la seu de la Fundació Mobile World Capital de Barcelona.

Interior de la seu de la Fundació Mobile World Capital de Barcelona. / MWCB

2
Es llegeix en minuts

Mobile World Capital Barcelona impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, i amb això ajuda a millorar la vida de les persones a nivell global. Amb suport públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l'ús de tecnologies digitals (mSchools); la transformació digital d'indústries i serveis (GoingDigital i d-LAB) i l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria de base digital (4YFN i mVenturesBcn). Aquests programes estan transformant positivament l'educació, la indústria i l'economia.

La Fundació Mobile World Capital acull dos dels esdeveniments més importants de la indústria digital: el GSMA Mobile World Congress, l'esdeveniment de referència sobre la indústria mòbil a nivell mundial, i 4 Years From Now (4YFN), la trobada internacional per a la creixent comunitat de 'start-ups' tecnològiques.

Aquest any, MWCapital se suma als premis Empresa de l'Any, un referent en el panorama socioeconòmic al nostre país. Com a patrocinador del premi Digitalitza, MWCapital reconeix l'esforç i el compromís de les empreses tradicionals que aposten per digitalitzar els seus processos. Per atorgar-lo, es tindrà en compte la transformació digital d'empreses creades prèviament a la revolució digital i com han adaptat les seves dinàmiques de treball per millorar indicadors i objectius de negoci de l'empresa.

El premi Digitalitza és un guardó que reconeix, per primera vegada, l'esforç de l'empresariat i la seva voluntat de sumar-se a la transformació digital de forma activa i decidida

Comptar per primera vegada amb un reconeixement a la digitalització corporativa ens permet aportar als premis Empresa de l'Any 2016 l'experiència que hem adquirit com a capital mundial del mòbil. Barcelona, el seu teixit empresarial i el treball que fem tant institucions públiques com privades, veurà reconegut així el seu treball i compromís amb l'evolució digital de les seves empreses.

Notícies relacionades

Estem doncs davant un guardó que reconeix, per primera vegada, l'esforç de l'empresariat i la seva voluntat de sumar-se a la transformació digital de forma activa i decidida. Les empreses tradicionals es troben davant el repte de ser una empresa de futur i mantenir la seva essència, un dilema complex que genera una de les qüestions més importants a resoldre: ¿estem preparats per afrontar el canvi? En aquest punt, el premi Digitalitza demostra que, efectivament, les empreses tradicionals estan apostant per aquesta transformació i ja són més 'mobile' que mai.

En aquesta línia, MWCapital treballa durant l'any amb empreses i institucions per apoderar els professionals i oferir-los les eines necessàries que els permetin liderar aquest procés de transformació. Així, per exemple, el programa GoingDigital treballa per consolidar una comunitat activa on emprenedors, gerents i empresaris puguin comprendre i adquirir una visió de l'impacte de les noves tecnologies en l'economia, els negocis i en el conjunt de la societat.