Cita electoral

Horaris per votar a les eleccions municipals 2023

Les eleccions municipals i autonòmiques, al minut

Les qüestions bàsiques del vot per correu

Horaris per votar a les eleccions municipals 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim 28 de maig se celebren les eleccions municipals a tot Espanya. També tindran lloc les eleccions autonòmiques a la majoria de les comunitats, a excepció d’Andalusia, Catalunya, Galícia, el País Basc i Castella i Lleó. Del 4 d’abril al 18 de maig està obert el termini de sol·licitud del vot per correu.

Les comunitats autònomes d’Aragó, Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Ceuta, el País Valencià, Extremadura, les Illes Balears, Madrid, Melilla, Múrcia, Navarra i la Rioja també han aprovat les seves convocatòries electorals amb els seus calendaris i terminis corresponents perquè els candidats es presentin als seus parlaments autonòmics.

Notícies relacionades

La campanya electoral tindrà una durada de 15 dies. Començarà a les 00.00 hores del divendres 12 de maig i finalitzarà a les 24.00 hores del divendres 26 de maig. Les corporacions municipals es dissoldran el divendres 26 de maig. El dissabte 27 de maig se celebrarà la jornada de reflexió.

¿A quina hora obriran els col·legis electorals?

Les urnes obriran el diumenge 28 de maig des de les 09.00 fins a les 20.00 hores. El vot per correu es pot sol·licitar des del dia 4 d’abril fins al 18 de maig.