El Periódico de l'Eixample

Eixample

Vint-i-cinc línies de bus afectades

Cursa de Sant Antoni: recorregut, horari i carrers tallats

Aquest diumenge, 22 de gener, la cursa afectarà el trànsit durant tot el matí

Cursa de Sant Antoni: recorregut, horari i carrers tallats

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, 22 de gener, se celebra a Barcelona la 44a edició de la Cursa Moritz Sant Antoni. La cursa de deu quilòmetres afectarà tot el trànsit dels carrers on es porta a terme la prova, ja que es mantindran tallats des de les 5.00 fins a les 13.30 hores, aproximadament. Això també provocarà que diverses línies d’autobús canviïn el seu recorregut habitual.

Horari i recorregut

A les 9.30 hores del matí, els corredors sortiran des del carrer de Floridablanca amb Viladomat. Seguiran pel carrer de Floridablanca, giraran cap a Casanova i continuaran tot recte pel carrer de Sepúlveda fins al carrer de Llançà. Tot seguit, la carrera transcorrerà per la Gran Via fins a girar pel passeig de Gràcia i seguirà per la ronda de la Universitat i la ronda de Sant Antoni, fins a arribar davant de la cerveseria Moritz, que marca el quilòmetre 5 i el final de la primera volta.

La segona volta seguirà pels carrers de Floridablanca, Villarroel, Tamarit, Rocafort, Manso, la ronda de Sant Pau, Marquès de Campo Sagrado, Viladomat, Parlament, avinguda del Paral·lel, Borrell i, de nou, per Marquès de Campo Sagrado, Paral·lel, Entença, Sepúlveda, Llançà, Gran Via i fins al carrer d’Urgell i el carrer de Floridablanca. La meta és al carrer de Floridablanca amb Calàbria.

Línies de bus afectades

Notícies relacionades

La Cursa de Sant Antoni provocarà diverses afectacions en 25 línies de bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es porti a terme l’esdeveniment esportiu. Són les següents: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, 7, 13, 21, 22, 24, 54, 55, 59, 63, 67, 109, 120, 121, 141 i les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic.

TMB ha informat en un comunicat que «adoptarà les mesures necessàries per desviar les línies d’autobús que transiten per la zona», i suggereix als usuaris consultar la secció ‘Avisos de servei’ de la seva pàgina web.