El Periódico de l'Eixample

Eixample

3 mesos tancats

Els jardins del Palau Robert de Barcelona reobren després de lluitar contra una plaga de rates

Aquest dilluns recupera el seu horari habitual i l’obertura diària que el caracteritza

Els jardins del Palau Robert de Barcelona reobren després de lluitar contra una plaga de rates
1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns, 16 de gener, els jardins del Palau Robert tornen a obrir portes al públic, per exercir el seu consolidat rol de pulmó verd en ple Eixample, a la cantonada de dues artèries tan denses com Diagonal i passeig de Gràcia. Després de tres mesos de tancament per tasques de sanejament, a causa d’una plaga de rates, aquest oasi urbà torna en el seu horari habitual: de dilluns a dissabte de 9 a 20 h, i diumenges i dies festius de 9 a 14.30 h.

Malgrat que els jardins continuaven tancats per prevenció, des del novembre s’havien fet «actes molt puntuals» al constatar que el tractament funcionava i que ja no hi havia rates.

4 accessos i actes públics

Notícies relacionades

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, es permet l’accés al recinte per les quatre entrades de l’edifici: passeig de Gràcia, avinguda Diagonal, carrer Còrsega i carrer Rosselló.

La zona verda del Palau Robert «acollirà exposicions, actes públics i celebracions diverses, d’accés lliure i gratuït» per a la ciutadania, apunta l’administració catalana, «a part de convidar al descans i a l’esbarjo». A més, el Govern català ha informat que preveu la replantació al jardí dels arbres i plantes que van passar a formar part de la seva decoració amb motiu de les festes de Nadal.

Temes:

Palau Robert