Emprenedoria

Arriba a BCN el lloguer de caixes de seguretat fora dels bancs

L’espai, construït per The Vaults Group i Ferrimax, ja té 2.000 persones en espera

Arriba a BCN el lloguer de caixes de seguretat fora dels bancs

PaULA CLEMENTe

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

Expliquen que el que va fer que muntessin l’empresa a Dublín (Irlanda) va ser la seva pròpia necessitat de disposar d’una caixa de seguretat, en un context en què els bancs estaven abandonant el negoci. Després de gairebé una dècada de trajectòria i amb una desena d’espais oberts amb èxit al Regne Unit i Irlanda, van decidir que era el moment d’expandir-se fora de les dues illes que els havien fet de bressol. I la ciutat que més favorablement va respondre a l’anunci d’una possible obertura va ser Barcelona. Tenen, el dia que inauguren la seva primera sala de lloguer de caixes de seguretat a la capital catalana, una llista d’espera de 2.000 persones.

Notícies relacionades

Barcelona Vaults és el primer negoci privat d’aquest estil que obre a la ciutat. És el primer, de fet, a tot Catalunya. El segon a Espanya. "Abans d’obrir aquí, vam contactar amb tots els bancs per preguntar si podíem llogar una caixa de seguretat amb ells, i tots van dir que no", explica Seamus Fahy, director general de The Vaults Group, que perfila un context en què el banc ofereix aquest servei cada vegada més només a clients exclusius. Així, "la filosofia és popularitzar i democratitzar", completa, al seu costat, Antonio de la Casa, conseller delegat de Ferrimax, fabricant català de productes de seguretat que té entre els seus clients la immensa majoria de bancs

En total, The Vaults Group ha invertit 2 milions d’euros en l’espai, que compta actualment amb 800 caixes de seguretat de diverses mides i, consegüentment, diferent preu (des de 400 euros a l’any la més petita, fins a 2.400 euros la més gran).

Temes:

Barcelona Bancs