Dubtes sobre la declaració de la renda: el Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya respon

Concha Forteza, membre de la comissió fiscal del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, respon als dubtes que han presentat els lectors d'El Periódico

Concha Forteza, membre de la comissió fiscal del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Concha Forteza, membre de la comissió fiscal del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya / Cedida

1
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La campanya de la renda 2023 està arribant ja al seu clímax. Fins a l'1 de juliol, un dia més que l'any anterior, els contribuents tenen temps per a presentar els rendiments econòmics obtinguts durant l'any 2023 davant l'Agència Tributària. Malgrat tractar-se d'un tràmit anual, moltes persones continuen tenint dubtes sobre com fer-la, quines deduccions existeixen o les novetats anuals.

Amb l'objectiu de resoldre totes aquestes qüestions relacionades amb la declaració de la renda, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, a través d'El Periódico, ha recollit des del passat 22 d'abril tots els dubtes que han plantejat els lectors. En aquest article, Concha Forteza, membre de la comissió fiscal del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, dona resposta a totes les preguntes quines han arribat en les últimes setmanes.

Dubtes sobre la declaració de la renda

Fer la declaració de la renda amb un gestor

Notícies relacionades

La millor manera d'evitar errors amb la declaració de la renda, evitar el maldecap que suposen les deduccions i aconseguir que tot quadri, és acudint a un gestor administratiu. Aquests professionals coneixen totes les novetats i cada deducció a la qual es pot acollir un contribuent per a aconseguir que aquest obtingui la factura fiscal que li correspon, ni més ni menys.

Una persona fa la declaració de la renda /

Arxiu

Els gestors administratius col·legiats formen part del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, cosa que acredita la seva professionalitat i el seu bon fer amb eines i el compliment d'un segell ètic. Si encara no has preparat la declaració de la renda i vols acudir a un gestor administratiu, pots fer-lo en el cercador que ha posat en marxa el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.