Coneix aquesta oportunitat de negoci única per a emprendre en el sector de la decoració a Sabadell

Kvik, la marca especialitzada en cuines, banys i armaris de disseny danès a l'abast de totes les butxaques, cerca nous franquiciats en l'àrea del Vallès Occidental

Actualment, compta amb tres botigues consolidades a Barcelona i segueix amb el seu pla d'expansió per a continuar sumant noves botigues a les més de 180 que ja té repartides per Europa i Àsia

Coneix aquesta oportunitat de negoci única per a emprendre en el sector de la decoració a Sabadell

Nacho Uribesalazar / Casa Decor

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Kvik, la marca de cuines, banys i armaris de disseny danès que està revolucionant el sector amb un concepte provat i reeixit, cerca nous franquiciats a Sabadell i voltants. Una oportunitat de negoci ideal per a aquelles persones que tinguin esperit emprenedor i que, a més, vulguin apostar per un negoci que compta amb la solidesa i el suport d'una empresa internacional i solvent. Tan sols una dada: la facturació mitjana de les seves botigues a Europa és de 2,2 milions d'euros, amb un EBIT mitjà de 146.000 euros. I les millors botigues del Grup facturen més de 6 milions d'euros a l'any, amb un EBIT del 8%.

La marca, que celebra enguany el seu 40è aniversari, va aterrar a Catalunya fa 15 anys amb l'objectiu de democratitzar el disseny danès. Ho va fer a Barcelona, on, en l'actualitat, compta ja amb tres botigues consolidades: Kvik Hospitalet, Kvik Barcelona Balmes i Kvik Barcelona Sant Joan. Aquestes se sumen a les altres set botigues que la signatura danesa té a Espanya: Madrid (4), València, Bilbao i Marbella.

“Volem acostar la nostra proposta de marca al Vallès Occidental perquè compta amb un públic amb gran sensibilitat cap al disseny, que el valora i el gaudeix. Per això, considerem que aquesta zona és una de les àrees clau per a continuar amb la nostra expansió. El nostre objectiu és millorar la vida de les persones a través del disseny a un preu assequible i volem estar més prop d'ells”, afirma Agnese de Lucca, Country Manager de Kvik a Espanya, que lidera el procés d'expansió de la marca al país amb l'objectiu d'aconseguir els 25 ‘showroom’ per a finals de 2025.

Més enllà de Sabadell i voltants, Kvik també busca franquiciats a Madrid, Sevilla, Saragossa, Vigo, La Corunya, Palma i Múrcia.

Per què muntar una franquícia de Kvik?

L'èxit de Kvik recau en una xarxa de franquícies que compten amb el suport d'una empresa internacional i financerament sòlida. I és que la signatura compta amb més de 180 botigues repartides per 13 països d'Europa i Àsia. Els franquiciats són els amos del seu negoci, lideren equips de més de 15 persones i poden generar economies d'escala amb l'obertura de més punts de venda.

“Els nostres franquiciats funcionen com una empresa independent que gaudeix d'una enorme llibertat, però també compten amb una gran seguretat gràcies al suport de Kvik. Així poden centrar-se en els clients perquè l'oficina central s'ocupa de la resta: màrqueting, logística, desenvolupament, formació contínua, etc. Compten amb tot el nostre suport, especialment durant la fase de posada en marxa”, explica la Country Manager de Kvik a Espanya.

El model OMBRA green de Kvik en l'espai ‘Danish Living & Nova Bauhaus’ de Casa Decor 2021, dissenyat per Erico Navazo per a l'Ambaixada de Dinamarca

/ Nacho Uribesalazar / Casa Decor

Soren Skifter Christensen, qui va ser el Country Manager d'Espanya entre 2008 i 2010, és un exemple d'emprenedor de la signatura danesa. Ara ha tornat per a dirigir el seu propi negoci en Kvik Marbella. "La primera botiga de Kvik a Espanya es va obrir mentre jo era Country Manager. Tornar a Kvik obrint la meva pròpia botiga, i fer-ho acompanyat de professionals que van treballar en el meu equip fa més de 10 anys, és emocionant. Confio en el concepte Kvik i, al costat dels millors especialistes del sector, ajudarem els nostres clients a crear la seva cuina, bany o armari ideal", afirma Skifter.

"Busquem emprenedors qualificats, amb capacitat de gestió i amb voluntat i entusiasme per aconseguir clients per a tota la vida. En Kvik venem una gran quantitat de cuines i estem complint amb el nostre pla d'expansió. Per a nosaltres és molt important trobar a la persona adequada per a obrir una botiga i garantir el seu bon funcionament des del principi. En cas contrari, no podrem satisfer l'alta demanda de cuines de qualitat de disseny danès", afirma Jens-Peter Poulsen, CEO de Kvik.

Cuines, banys i armaris de disseny danès sostenible

La sostenibilitat del disseny danès, una tendència consolidada en els últims anys, forma part de l'ADN de Kvik. Les seves cuines, banys i armaris conjuguen l'estètica, la funcionalitat i la sostenibilitat amb preus realment baixos. Això últim amb una idea molt clara, que tothom pugui accedir i gaudir d'una cuina de somni. Tot això es fa sense renunciar a la qualitat i mostra d'això és la durabilitat dels seus productes.

Kvik espera obrir 25 'showroom' per a finals de 2025

/ Kvik

 

En un moment en el qual cada acció compta per a frenar el canvi climàtic, Kvik ha reduït les seves emissions de CO₂ en més d'un 60% i espera arribar al 100% en 2025. Avui, el 100% de la fusta que s'empra està certificada amb origen responsable (FSC); els fronts de laminatge es produeixen amb ampolles de plàstic PET reciclades i, a més, també ha llançat fronts de cuina de fibra de fusta reciclada (MDF reciclatge), sent una de les primeres a fer-ho.

Estàs pensant a muntar un negoci? Aquesta és la teva oportunitat.