Farmacèutiques

Neuraxpharm acorda la venda d’Inke a Keensight Capital

Neuraxpharm acorda la venda d’Inke a Keensight Capital
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Neuraxpharm, companyia farmacèutica europea especialitzada en el tractament de trastorns del sistema nerviós central (SNC), ha anunciat aquest dijous la firma d’un acord vinculant per a la venda d’Inke, empresa especialitzada en el desenvolupament i fabricació de principis actius farmacèutics (API) d’inhalació, a Keensight Capital. Keensight és una gestora de capital risc dedicada a inversions paneuropees del grup Growth Buyout. Fundada el 1980 i amb seu a Castellbisbal, Inke està especialitzada en micronització i enginyeria de partícules amb complexos processos de síntesi i un gran coneixement regulatori. Ha establert relacions preferents amb les principals companyies farmacèutiques del món, incloent mercats clau com els EUA i la Unió Europea, així com en l’altament regulat mercat japonès.

Notícies relacionades

La decisió de Neuraxpharm de desinvertir en Inke permet al Grup centrar-se encara més en el seu objectiu de convertir-se en líder en el seu principal negoci de trastorns del SNC, alhora que consolida la seva posició a Europa i continua ampliant la seva presència global.

Keensight Capital donarà suport a l’equip d’Inke, liderat per Miquel Bachs, en la seva pròxima fase de creixement. Keensight recolzarà Inke especialment ajudant-lo a expandir la seva presència, ampliar la seva oferta, augmentar la seva cartera de productes i atraure professionals complementaris. Keensight espera poder aprofitar els seus amplis coneixements, experiència i xarxa de contactes en la indústria farmacèutica per arribar a aquests objectius. Els detalls financers de la transacció, que es tancarà el maig del 2023, no han sigut revelats.