Cosmètica

Freshly Cosmetics inverteix 5 milions a ampliar i renovar el seu centre logístic a Gandesa

El nou espai permetrà escalar les operacions logístiques de l’empresa fins als 200 milions d’euros i suposarà contractar un centenar de persones els pròxims anys

Freshly Cosmetics inverteix 5 milions a ampliar i renovar el seu centre logístic a Gandesa

Freshly

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

Freshly Cosmetics ho té tot llest per pujar de nivell la seva activitat. L’empresa de cosmètica natural amb seu a Reus (Tarragona) ha invertit 5 milions d’euros a convertir la seva petita nau de Gandesa (Tarragona) en un centre logístic de 14.000 metres quadrats que li permetrà escalar les operacions logístiques fins als 200 milions d’euros. La companyia calcula que aquest centre generarà un centenar de llocs de treball relacionats amb la logística, la cadena de subministrament, l’enginyeria i els projectes els pròxims anys.

De moment, la marca estrenarà el nou espai aquest diumenge, el mateix dia que arrenca la seva campanya del Black Friday. El centre compta amb 120 àrees de preparació de comandes, uns 6.000 metres quadrats de magatzem i 800 metres quadrats d’oficines. D’acord amb un comunicat, les noves instal·lacions permeten a l’empresa funcionar a una capacitat màxima d’expedició de fins a 4.200 comandes per hora.

«Aquest nou centre logístic ens permetrà consolidar les operacions per gestionar més d’un milió de comandes anuals als 36 països d’Europa, Amèrica i Àsia on som presents», explica el cofundador i conseller delegat de Freshly Cosmetics, Miquel Antolín, que assegura que no s’allunyen de les arrels i que a Gandesa hi ha «persones amb talent i ganes que contribuiran a continuar portant Freshly ben lluny».

Autonomia i estalvi

Notícies relacionades

«El nou centre logístic ens permetrà unificar les operacions, ens donarà més autonomia i ens estalviarà processos i temps», completa la responsable de projectes logístics de l’empresa, Berta Vendrell. «Aquesta nova casa ens permetrà cobrir les nostres necessitats a mitjà termini i escalar les nostres operacions per continuar arribant a nous mercats i països», conclou.

La companyia, un comerç electrònic que té ja vuit botigues físiques repartides entre Barcelona, Reus, València, Madrid, Sevilla, Gijón i Pamplona, va acabar l’any passat amb un volum de vendes de 45 milions d’euros, el 50% més que l’any anterior.