Jornada

La mobilitat del futur a les ciutats, a debat

La ministra de Transport, Raquel Sánchez, obrirà la sessió que clausurarà el ‘número dos’ de Territor, Ricard Font

1
Es llegeix en minuts

La mobilitat sostenible a les ciutats serà objecte de debat aquest vineres 1 de juny durant una jornada organitzada per EL PERIÓDICO, que inaugurarà la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez. La jornada, que se celebrarà a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona, la tancarà Ricard Font, secretari general de Vicepresidència, Polítiques digitals i Territori de la Generalitat.

Notícies relacionades

La sessió, que compta amb el patrocini i suport de Cellnex, Abertis, Cepsa, la Generalitat, així com Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s’estructura en dues parts. En la primera, després de la benvinguda del conseller delegat de Prensa Ibérica, Aitor Moll, i el discurs de la ministra Raquel Sánchez, es debatrà sobre què estan fent les institucions per millorar l’ecosistema urbà. En aquesta intervindran Laia Bonet, tercera tinenta d’alcalde de Barcelona; Isidre Gavín, secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat; i Joan Maria Bigas, director de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat d’AMB. Moderarà la taula el periodista d’EL PERIÓDICO Carlos Márquez, especialista en mobilitat i infraestructures.

Després tindrà lloc una altra taula rodona sobre les ciutats connectades i la mobilitat sostenible. En aquesta intervindran Juan José González Bermejo, responsable de negoci Smart &IoT de Cellnex; Isabel Gorgoso, directora de New Mobility de Cepsa; Christian Barrientos, consellera delegada d’Abertis Mobility Services i Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB. Moderarà aquesta sessió Agustí Sala, redactor en cap d’Economia, d’EL PERIÓDICO. Finalment, Ricard Font clausurarà la jornada.

La mobilitat del futur a les ciutats, a debat

Epi_rc_es