Aposta per una ‘start-up’

Angels, de Juan Roig, inverteix en Internxt

La inversió és de 250.000 euros i el fundador de la firma és el jove emprenedor valencià Fran Villalba

42497092 591

42497092 591 / Miguel Lorenzo

2
Es llegeix en minuts

Angels, la societat d’inversió de Juan Roig, ha invertit en Internxt, una ‘start-up’ que ha creat un servei de ‘software’ al núvol que respecta la privacitat de l’usuari, i inicia l’any «renovada amb l’objectiu de revolucionar l’ecosistema inversor de València». L’operació suposa la quarta inversió de l’entitat en l’últim trimestre després de la seva entrada a Gana Energía, Jeff y Classlife, destaquen els seus responsables.

El «renovat impuls» a Angels, puntualitzen, va començar fa dos mesos amb el nomenament de Pepe Peris com a director general. Dins d’aquesta nova estratègia, Deck&Docks, fòrum d’inversió en empreses emergents en format ‘online’, passa a integrar-se dins d’Angels. La iniciativa, que va sorgir el maig del 2020, reuneix tots els mesos a més de 200 inversors privats –Venture Capital, Corporate Venture Capital, Family Office i Business Angels– que ja han invertit més de 2 milions d’euros.

«A més d’accelerar el ritme inversor en empreses, des d’Angels volem ampliar el nostre impacte en l’ecosistema emprenedor. Lanzadera és ja un referent d’emprenedoria, i des d’Angels l’hem d’acompanyar amb la inversió. Per això, serem proactius connectant les empreses en la ronda que passen per Marina de Empresas amb inversors privats; ja sigui a través de Deck&Docks, un fòrum cada vegada més rellevant, o a través de futurs vehicles que facilitin inversions conjuntes», afirma Pepe Peris en un comunicat.

D’altra banda, Angels ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de fer més visible la seva filosofia d’inversió i donar a conèixer tant inversors com emprenedors les vies d’accés les seves activitats, sempre vinculades a l’entorn de Marina de Empresas.

Angels ha liderat una ronda d’inversió de 250.000 euros a Internxt, empresa emergent que ha sigut accelerada per Lanzadera i el fundador del qual i CEO és el jove emprenedor valencià Fran Villalba. El primer dels serveis de l’empresa és Internxt Drive, un núvol a l’estil de Dropbox o Google Drive en el qual només l’usuari pot veure els seus arxius. Per a això, Internxt Drive, disponible tant per a particulars com per a empreses, fa ús d’encriptació de punt a punt i tecnologia blockchain de manera que els arxius que es pugen estan completament fora de perill de tercers. L’empresa ha passat de tenir dos treballadors a comptar amb 15 a finals del 2020 i espera facturar un milió d’euros el 2021.

Notícies relacionades

«Internxt és una tecnològica que ha sabut posicionar-se amb uns serveis diferencials a internet que aporten privacitat a l’usuari gràcies al lideratge de Fran. Vam començar l’any amb noves participacions a Classlife i a Internxt, però anirem a més, ja que ens hem marcat l’objectiu d’incrementar el nombre d’inversions consolidant Marina de Empresas com un dels principals ecosistemes emprenedors a escala nacional i internacional», assegura Pepe Peris.

En l’últim trimestre, Angels ha tancat diverses operacions en empreses emergents. En primer lloc, va invertir 500.000 euros en la comercialitzadora d’energia i gas Gana Energía. Posteriorment, va participar en la ronda de 17,5 milions d’euros a Jeff, la cadena de franquícies de bugaderies, gimnasos i espais de bellesa i salut. Ja iniciat el 2021, ha participat en la ronda d’inversió de 800.000 euros a la plataforma educativa Classlife. A més, la societat d’inversió va realitzar el mes passat un ‘exit’ de Vivood Hotel Paisatge, pel qual va recuperar els 3,5 milions d’euros invertits inicialment, mantenint el 20% de l’accionariat en l’empresa.

Temes:

Startups