CALENDARI LABORAL

24 de setembre del 2020: ¿on és festiu el dia de la Mercè?

El dia de la Mare de Déu de la Mercè és festa en desenes de municipis d'Espanya, amb Barcelona al capdavant

zentauroepp54928394 bcn merce200914165058

zentauroepp54928394 bcn merce200914165058 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Valerio Seoane

El dijous 24 de setembre del 2020, dia de la Mercè (o de la Mare de Déu de la Mercè), és festa local en desenes de municipis d’Espanya, –molts d’ells de Catalunya, amb Barcelona al capdavant.

Notícies relacionades

En aquesta comunitat, a més d’a Barcelona, és festa en importants ciutats de l’àrea metropolitana com l’Hospitalet de LlobregatSanta Coloma de GramenetSant Joan Despí Montcada i Reixac. També l’han elegit com a no laborable les poblacions d’Almacelles, Aransís, Calldetenes, Escaladei, Fontsagrada, Gavet de la Conca, Isòvol, La Palma de Cervelló Sant Cristòfol de la Vall, Sant Martí de Barcedana, Sant Miquel de la Vall, Sant Salvador de Toló, Sant Serni, Santa Coloma de Farners, Vallforguina Viver de Segarra, segons les dades de la Generalitat.

El 24 de setembre no és festiu aquest any a cap comunitat autònoma, però sí en diversos municipis i territoris. Alguns dels més destacats són Getxo (Biscaia), que celebra Las Mercedes; San Fernando (Cadis), que celebra la Festa de les Corts, i l’illa canària d’El Hierro, per la festivitat de Nuestra Señora de los Reyes.