tornada a la «normalitat»

Mercadona recupera el seu horari habitual de tancament a partir d'aquest dilluns

Els establiments de la cadena valenciana presidida per Juan Roig obriran les portes a les 9.00 hores i abaixaran les persianes a les 21.30, excepte en dies festius

Manté les mesures extraordinàries que es van posar en funcionament a causa de la crisi del coronavirus

52886753 60

52886753 60 / ©Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Información

Els supermercats de Mercadona recuperen el seu horari habitual avui dilluns 29 de juny després de modificar-lo en diverses ocasions per l’estat d’alama. D’aquesta forma, els establiments de la cadena valenciana presidida per Juan Roig obriran les portes a les 9.00 hores i les tancaran a les 21.30, excepte en dies festius, avança ‘Información’, del mateix grup editorial que ‘El Periódico de Catalunya’.

Mercadona ha modificat els seus horaris en diverses ocasions des del mes de març passat per la pandèmia del coronavirus de forma progressiva fins a recuperar el seu horari habitual per facilitar la compra als clients. Així, s’allarga mitja hora més el tancament, fins a les 21.30 hores.

No obstant, malgrat el canvi d’horari als supermercats, Mercadona manté les mesures extraordinàries que es van posar en funcionament a causa de la crisi del coronavirus. 

Aquestes són les mampares de protecció, els hidrogels i guants per entrar als establiments i les distàncies de seguretat, entre altres mesures. De la mateixa manera, es manté la mesura de la posició dels carros a la caixa per respectar la distància de seguretat entre clients i empleats.

Novetats Mercadona

Notícies relacionades

La cadena de supermercats valenciana està en constant renovació i cada setmana sol incorporar nous productes o serveis als seus establiments. 

En les últimes setmanes ha incorporat un nou ‘snack’ d’Hacendado, els Anitines Pizza, així com altres novetats a l’assortiment de pastissos. De la mateixa manera, han recuperat el servei de suc de taronja acabat d’esprémer a 600 supermercats, que es va paralitzar el mes de març per la crisi sanitària.