desecalada

El Sabadell acorda amb els sindicats l'acord gradual a l'activitat

L'entitat obrirà 146 oficines a partir de l'11 de maig i amplia la seva xarxa a 1.441 sucursals

zentauroepp40420192 picture shows  banc sabadell  catalan bank building in barce171005142722

zentauroepp40420192 picture shows banc sabadell catalan bank building in barce171005142722 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías

El Banc Sabadell ha arribat a un acord amb els sindicats per establir les mesures preventives necessàries per a un retorn gradual a l’activitat. Aquest pla de desescalada és un protocol elaborat partint de les normes i recomanacions de les autoritats, les últimes mesures aprovades en relació amb l’evolució de la pandèmia, i les aportacions fetes pels sindicats adherits, que arriben al 97% de la representació sindical. Aquestes actuacions començaran la seva aplicació a partir del pròxim dilluns 11 de maig.

Les mesures adoptades posen l’accent a preservar en tot moment la seguretat i salut de totes les empleades i empleats, en condicions de protecció davant la Covid-19. Així les coses, el teletreball continuarà sent fórmula habitual de treball en aquells llocs i funcions que puguin continuar desenvolupant la seva activitat per aquesta via, mantenint torns rotatius, i la flexibilitat horària per facilitar la conciliació. Hi haurà una reincorporació de plantilla segons les necessitats, prioritzant l’activitat comercial i l’acompanyament de clients per fomentar l’autoservei.

Reobertura d’oficines

Notícies relacionades

En aquest cas, a partir de l’11 de maig es produirà la reobertura de 146 oficines, amb la qual cosa Sabadell tindrà un total de 1.441 sucursals obertes al públic. El percentatge de plantilla que farà teletreball a partir d’ara se situa en l’entorn del 65% del total d’empleats a Espanya. En aquest sentit, fonts de l’entitat han expressat que «no s’ha de confondre teletreball amb confinament. El confinament acabarà, mentre que el teletreball es convertirà en una eina estable que redundarà en una major i millor conciliació familiar».

El Sabadell ha acordat amb els sindicats garantir la seguretat de la seva plantilla aportant elements protectors en oficines així com el manteniment del reforç de mesures d’higiene, i es dotarà els empleats d’equips de protecció, garantint subministrament de productes de desinfecció i protecció com ara mascaretes, guants, gels o mocadors d’un sol ús. Així mateix, es mantenen les recomanacions a la clientela sobre l’ús dels canals ‘online’ que el banc posa a la seva disposició per realitzar operatòria comuna i evitar desplaçaments innecessaris.

Temes:

Banc Sabadell