Efectes del coronavirus en la indústria

Grup Gallo porta al màxim la producció per garantir pasta a tot Espanya

La capacitat de producció arriba als 1.000 quilos diaris, el doble de l'habitual

29516745 591

29516745 591

1
Es llegeix en minuts

Les plantes de producció del grup Gallo han augmentat al màxim la seva capacitat de producció de pasta per fer front al creixement de la demanda del producte a Espanya que ha generat la pandèmia global de coronavirus.

Les plantes de Gallo a El Carpio (Còrdova) i les catalanes d’Esparreguera i Granollers han duplicat el seu nivell de producció fins als 1.000 quilos diaris, davant els 500 quilos per dia que s’elaboren sota condicions normals, ha informat en un comunicat la companyia aquest divendres.

Notícies relacionades

La companyia ha fet ressaltar el paper dels seus 283 empleats, que van als seus llocs de treball i garanteixen la producció facilitant que les plantes funcionin amb normalitat i que puguin garantir el subministrament d’un aliment bàsic a la distribució.

Les línies de producció digitalitzada, amb sistemes de sensors de qualitat, circuits de robòtica per a la manipulació de la maquinària i gestió informatitzada de la logística implantats a les plantes del grup, permeten fer front a aquest augment conjuntural de la demanda. La firma garanteix els paràmetres de seguretat a través d’«estrictes protocols» de funcionament i d’interacció entre els treballadors, que estan equipats amb bates, guants i mascaretes per extremar les mesures d’higiene i reduir els riscos.