inversió

Qatar Airways augmenta la seva participació a IAG fins al 25%

L'aerolínia qatariana inverteix més de 500 milions per mantenir-se com a primer accionista del grup d'Iberia

20822011 59

20822011 59

1
Es llegeix en minuts

La companyia aèria Qatar Airways ha augmentat la seva participació en el grup IAG –el hòlding que engloba Iberia, British Airways, Vueling, Aer Lingus i Level– en 3,7 punts percentuals, passant així del 21,4% al 25,1%. «La nostra inversió fins ara ha tingut un gran èxit i l’augment anunciat de la nostra participació és una prova del nostre continu recolzament a IAG i la seva estratègia», ha assegurat el conseller delegat del grup qatarià, Akbar Al Baker.

L’aerolínia ha explicat que continua considerant oportunitats d’inversió en les aerolínies, per la qual cosa continuen en la seva aposta per recolzar companyies que comparteixen la seva visió de millorar les possibilitats de viatges per a passatgers de tot el món.

Notícies relacionades

Amb aquesta operació, valorada en més de 550 milions d’euros en funció de la cotització del mercat, Qatar Airways es continua consolidant com a primer accionista d’IAG. Les accions del grup van tancar dimarts a un preu de 7,6 euros, amb un descens de l’1,22%. Davant de l’anunci, els títols d’IAG han reaccionat a l’alça, amb pujades per sobre de l’1% en borsa durant el matí d’aquest dimecres.

El 2015, Qatar Airways va aterrar a IAG amb una participació del 9,99% després d’una operació valorada en uns 1.520 milions d’euros en funció de la cotització del mercat.

Temes:

Libèria Vueling