AL TRIBUNAL DE NOVA YORK

Els Estats Units presenten una acusació contra Huawei per conspiració

Demanen investigar a la companyia xinesa de telefonia i al seu director financer Meng Wanzhou

zentauroepp49524301 epa463  kuala lumpur  malasia   22 08 2019   fotograf a de a190823125931

zentauroepp49524301 epa463 kuala lumpur malasia 22 08 2019 fotograf a de a190823125931 / FAZRY ISMAIL

1
Es llegeix en minuts

Els Estats Units presenten una acusació contra la companyia xinesa de telefonia Huawei i el seu director financer, Meng Wanzhou, per conspiració per robar secrets comercials i xantatge. 

L’acusació presenta càrrecs contra la companyia per violar la llei anticorrupció (RICO) i conspirar per robar secrets d’estat comercials de les sis companyies de tecnologia nord-americanes més importants per créixer al mercat. 

Notícies relacionades

Així mateix, la petició d’investigació inclou noves al·legacions sobre el paper de la companyia en països sancionats per Estats units com l’Iran i Corea del Nord. 

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si vol rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies pot descarregar-se les aplicacions de EL PERIÓDICO per a Android o IOS. Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.