TURISME

Hesperia presenta el nou Hotel Hyatt Regency de Barcelona després de 10 milions d'inversió

hyatt-regency-barcelona-tower-facade

hyatt-regency-barcelona-tower-facade

1
Es llegeix en minuts

Hesperia World va presentar aquest dimecres la nova imatge del Hyatt Regency Barcelona Tower, en el qual ha invertit 10 milions d’euros. El projecte de remodelació suposa l’aliança entre els dos grups. Hesperia World manté la propietat i la gestió operativa de l’hotel, mentre que s’alia amb Hyatt per a la gestió comercial. És el primer establiment marca Hyatt Regency de Barcelona. L’emblemàtica torre de 105 metres d’alçària, projectada pel prestigiós arquitecte Richard Rogers, és una de les icones del paisatge urbà de l’àrea de Barcelona i compta amb una ubicació privilegiada, en un dels accessos estratègic a la ciutat, molt a prop de l’aeroport i del recinte firal de la Gran Via a l’Hospitalet del Llobregat, així com a només 15 minuts del centre de Barcelona.

La propietat considera que aquests component són una combinació perfecta que el situa com a destí perfecte tant per a viatges de negoci com de plaer. Un dels atractius de l’hotel és la impressionant cúpula vidrada amb espectaculars vistes de 360 graus sobre la ciutat, que aspira a ser un espai de referència per a la celebració d’actes socials i corporatius. L’hotel té 280 habitacions, de les quals 41 són suites.

L’hotel disposa d’un total de 5.000 metres quadrats útils adaptables a diversos salons, amb una capacitat màxima simultània de 1.800 persones, així com un auditori amb capacitat per a 500 persones, cosa que el converteix en una ubicació idònia per als principals congressos internacionals que se celebren a Barcelona.

Notícies relacionades

Un altre dels atractius és el Terrum, restaurant amb concepte de cuina de proximitat i sense artificis sota l’assessorament del prestigiós xef Óscar Velasco (Santceloni). 

El saló principal de l’hotel disposa d’una impressionant pantalla de led de 27 x 7 metres, cosa que la converteix en una de les més grans instal·lada en un hotel a Europa. 

Temes:

Turisme