Conflicte laboral

Els treballadors de Nissan es manifestaran davant del Mobile

La plantilla de les fàbriques de la firma automobilística protestaran entre el 24 i el 26 de febrer davant el recinte de Fira de Barcelona, durant el certamen de telefonia

nissan-diagonal

nissan-diagonal / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els treballadors de les fàbriques de Nissan a Catalunya es manifestaran davant les instal·lacions de Fira Gran Via, durant la celebració del Mobile World Congress. La plantilla de la firma automobilística aprofitarà l’eco mediàtic del certamen de telefonia mòbil per visibilitzar el conflicte laboral que mantenen amb la direcció de la companyia; davant del temor del possible tancament de plantes. Així ho han consensuat els sindicats amb representació entre els treballadors de Nissan, en una reunió feta el matí d’aquest dimecres; tal com han confirmat fonts del comitè d’empresa a EL PERIÓDICO.

Les centrals han pactat un calendari de mobilitzacions per pressionar Nissan i exigir-li que aclareixi el futur industrial de les plantes a Espanya i dels llocs de treball que en depenen. A Catalunya la firma automobilística d’origen japonès dona ocupació, de manera directa, a gairebé 2.500 persones.